A szülők körében egyre nagyobb divat előadókat hívni a gyerekek szórakoztatására, mivel nehéz egy egész csapat gyereket szórakoztatni a teljes zsúr időtartama alatt. Magyarországon számos előadó specializálódott kifejezetten gyerekek szórakoztatására: egy bűvész, bohóc vagy bábos megrendelésével olyan élménnyel ajándékozhatod meg a kicsiket, amiről még hosszú-hosszú ideig fognak beszélni.

De hogyan válassz? Miket kell figyelembe venned? A legfontosabb szempontok: a gyerekek életkora, az ünnepelt ízlése és hogy milyen egyéb játékokat és programokat terveztek.

Arcfestő

Az arcfestés leginkább kiegészítő program: ami azt jelenti, hogy egyszerre csak egy gyereket foglal le. Az arcfestés kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek, feldodja a hangulatot a zsúron. Szivmelengető látvány amikor a gyermekek átalakulnak képzeletbeli kedvenceikké, és egyre több kutyus,cica,lepke,vagy éppen valamelyik mesehős tünik fel.

Lufihajtogató

Egy lufihajtogató színt, és mókát tud vinni a partira.  A hajtogatással szórakoztatja a gyerekeket, ahol elkészíti kedvenc állat- és mesefigurájukat vagy éppen egy színes lufikalapot, virágot.

Bohóc

A bohócműsor főleg a kissebb gyerekek szórakoztatására alkalmas. A kifestett arcú, színes ruhába öltözött pirosorrú bohóc tréfáival, játékaival kitűnően meg tudja mozgatni a legkissebbeket.

Bűvész

A bűvészműsor varázslatos szórakozást nyújt az óvodás, kisiskolás korosztálynak és a nagyobbaknak is. Az egyik legnagyobb előnye az interaktivitás - a gyerekek segítenek a mutatványokban, így ők is részesévé válnak a csodának.

További tanácsok

A legideálisabb, ha a meghívott előadó programja a buli kezdete után kb. 1 órával kezdődik (mivel addigra már megérkeznek a későn jövők is és kicsit van idejük a gyerekeknek egymással játszani).

Fontos szempont lehet a program kiválasztásánál a választott előadó lakhelye is (ugynis az útiköltség az ár jelentős részét képezheti ha pl. egy 200 km-re lakó műsszt hívsz a partira).

Nem lehet elég korán lefoglalni programot - a bohóc, bűvészprogramok mára nagyon felkapottak lettek, ezért célszerű legkésőbb 2-3 héttel a zsúr előtt lefoglalni az időpontot a választott program adójánál.

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapizsur.blog.hu/api/trackback/id/tr70920695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása